En lataa kuviani Facebookiin

En enää lataa kuviani FB:hen, mutta saatan ehkä profiilikuvaani päivitellä Laughing Kaikki FB:ssä olevat kuvat ovat omillakin sivuillani, joten saatan tuhota piankin kaikki albumini Facebookista. Muuten sivuillani olevat kuvat ovat paljon parempilaatuisia kuin FB:ssä on.

Syy tähän käytäntöön on Facebookin politiikka ja käytännöt käyttäjien lataamien kuvien kanssa. Ne ovat nimittäin todella syvältä.

Uusin juttu tuli julkisuuteen muutama päivä sitten, kun HIM:n Ville Valon yhden nimikaiman profiili poistettiin Facebookista. Näin siksi, että kaveria luultiin joksikin häiriköksi. Samalla koko joukko hänen valokuviaan katosi hänen omasta käytöstään ilmeisesti ikuisiksi ajoiksi, kun kuvien varsinainen tallennuspaikka tietokoneen kovalevyllä hajosi. Ei ole tiedossani, voiko tämä kaveri koskaan saada kuviaan takaisin – Facebookissa ne ovat ihan varmasti vielä olemassa, ja kuvien käyttöehtojen mukaan myös FB:n itsensä käytettävissä.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.