Karmivaa matkaa…

an alien attack suppressedHeti Amerikan mantereelle tultuamme matkaamme on varjostanut hyvin epämiellyttävä tunne, että jokin paha tai vieras hyökkää kimppuumme.

Ensimmäinen todistettu hyökkäysyritys tapahtui heti matkan alussa, kun pysähdyimme Quincyyn: ulkoavaruudesta ilmestyi eteemme todellinen vieras – alien, kuten täällä sanotaan. Uskomattomasti ölisten se lähestyi autoamme, mutta muutti sen vahingossa ulkoavaruuden örkin voimilla hämähäkkiautoksi. Onneksi automme sai samalla myös uskomattomat voimat ja nappasi olion ilmasta, tuloksena lopulta yliajo. Tuloksen näette vieressä. Yök. Mystisesti automme palautui tämän pelastumisen kautta ennalleen aivan valkoiseksi!

Ghost MacDonald in lincoln new hampshire

Seuraava todistettu tapaus meitä vainoavasta pahasta osui kohdalle, kun erehdyimme ajamaan vain 1200 asukkaan pieneen Lincolnin kaupunkiin White Mountainsilla, New Hampshiressa. Heti kaupunkiin tullessa vaikutti siltä, että pahat voimat ovat todella tehneet tuhojaan, sillä kaduilla ei näkynyt ihmisiä ja parkkipaikkamme vieressä Yhdysvaltain lippu liehui väristen puolitangossa. Mutta vielä pahempi erehdys oli mennä hakemaan ruokaa paikallisesta MacDonaldsista. Paikan oli nimittäin ottanut haltuunsa Ghost MacDonald, joka oli muuttanut punaisen M-kirjaimenkin jo mustaksi ja ilkkui meitä aivan pöytämme yläpuolella. Nopeasti heitimme pikalounaan napaamme ja kiisimme ulos, hyppäsimme autoon ja onnistuimme pakenemaan.

fantomes de montrealYhä pahemmalta tilanne alkoi vaikuttaa kun tulimme Montrealiin. Kuten aikaisemmin kerroin, jo perille pääsy oli äärimmäisen vaikeaa ja ahdistavaa. Aivan selvästi pahat voimat olivat saavuttamassa meidät! Rohkeasti kuitenkin suuntasimme eilen Montrealin vanhaan kaupunkiin, jossa elävät kuolleet kuitenkin ryhtyivät taas hyökkäykseen, tällä kertaa useamman yksilön voimin ja vielä keskellä kirkasta päivää! Neuvokas paikallinen ravintoloitsija sai kolme hirviötä kuitenkin teljetyksi häkkeihin ja ripusti ilkiöt seinälle.

Jatkoimme matkaamme kuitenkin reippain mielin ja hetkeksi hankaluudet tuntuivat häipyneen. Mutta kun tänä aamuna hyppäsimme autoomme, koko Montreal oli uhkaavasti sankan sumun peittämä ja Torontoon tullessamme satoi kaatamalla. Saa nähdä, mitä tänä iltana tapahtuu, sillä tänään täällä on todella juhlittu pahoja voimia!

HAPPY HALLOWEEN!

 

2 kommenttia juttuun: Karmivaa matkaa…

  • Vesa Permalink

    Kyllähän se näkyy. Olemme juuri lähdössä Torontosta Sandya pakoon, sen vaikutukset alkavat tuntua tänään, jolloin alkuaan oli tarkoituksena mennä Niagara Fallsiin. Sandyn mukana sinne tulee kuitenkin reippaasti sadetta, minkä vuoksi eilisen päivän ohjelma meni kokonaan uusiksi: edestakaisin Niagaraan, sitten Dixie Outlet Mallissa vähän shoppailua täällä Torontossa ja vielä päälle lyhyt Toronton keskustakierros. Heikkoa sadetta oli jo tänään, joten lähdemme vauhdilla länteen. Samalla ratkesi myös se, miltä puolelta (etelä/pohjoinen) kierrämme Erie-järven – nyt paras vaihtoehto on ilman muuta pohjoispuolelta eli Kanadassa.

    Lisää pistän juttua tänään illalla, kun eilen tulimme hotellille varsin myöhään. Nyt pitää pistää kamat kasaan ja hypätä autoon.

  • Lassi Permalink

    Mitenkäs teidän reitillä näkyy tämä Sandy-myrsky. Toivottavasti ehditte alta pois. Kaikki päivitykset tulee luettua monta kertaa…..mukavaa matkan jatkoa.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.