Päivän kuva 19.8.2012: Viiniretki St Emilioniin

Some of the best Galhaud wines maturingBordeaux:n seutu on tunnettua viinialuetta ja yksi sen parhaita viinejä tuottavista alueista on Saint Emilion, jonne teimme viiniretken lämpimänä elokuun sunnuntaina 19.8.2012. Alueen nimi on peräisin samannimisestä vanhasta ja hienosta pikkukaupungista, jossa voi nauttia hyvästä ranskalaisesta ruuasta ja erinomaisista viineistä. Kaupungissa on useita viinikauppoja, joissa voi maistella hienoja viinejä ja ostaa tuliaisiksi parhaalta suussa ja kukkarossa tuntuvia maistiaisia.

Alueen parhaat Grand Cru -luokan viinit kasvavat aivan kaupungin kupeessa, koska siellä on paras, sopivasti kalkkipitoinen maaperä. Niinpä kaupunkia ympäröi useita huippuluokan viinitiloja ja rypäleiden kypysymistä pääsee seuraamaan todella läheltä. St Emilionin kaupungissa on ainakin yksi oikea viinikellarikin, kuvassa oleva Galhaud Maison, josta mukaan lähti pakkaus Chateau La Rose Brisson -viiniä, joka oli tilan nimestä huolimatta punaviiniä. Kerta kaikkiaan hieno paikka viinistä pitäville!

Lisää kuvia viiniretkeltä näet klikkaamalla kuvaa tai tästä.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.