Päivän kuvat 21.7.2012: kukkia ja joenrantaa illan auringossa

21-7-2012-picking-flowers-at-haltiala-helsinki

Kukkapelto Haltialassa helsinkiläisten iloksi!

Lauantai-iltana 21.7.2012 teimme vaimon kanssa pienen pyöräretken Helsingin keskuspuistoon ja sieltä Vantaanjoen Ruutinkosken kautta Haltialan pelloille. Ensimmäistä kertaa olemme nyt käytännössä nähneet, miten hienon ja varsin suuren kukkapellon kaupunkimme on järjestänyt helsinkiläisten iloksi Haltialan pelloille: kotiin noukimme kolmeen kukkavaasiin upeita ja monelaisia kukkasia. Hienoa, Helsinki!

21-7-2012-ruutti-rapids-pond-in-river-vantaa

Päivän toinen kuva Vantaanjoen Ruutinkosken suvannon poukamasta.

Laitan tähän yhteyteen toisenkin päivän kuvan, koska valinta juurin tähän aikaan osuvista kuvista oli vaikea. Ennen kukkapellolle tuloa poikkesimme Haltialan tilan reunamille Vantaanjoen rantaan Ruutinkosken suvannon kohdalle. Paikka on erittäin vehmas ja rauhallinen.

Oheinen kuva on muuten tehty dynamiikkaa laajentavalla HDR-tekniikalla kahdesta eri tavoin valoitetusta kuvasta, jotta ilta-auringon valaisemat pilvet ja poukama erottuisivat siten, kuin silmä ne näkee. Samalla tavoin on tehty myös lounaasta nousevien ukkospilvien nousu Haltialan peltojen ylle, tämä kuva on kuvasarjassa, jossa on enemmänkin kuvia Helsingistä kesällä – näet kuvasarjan klikkaamalla tästä.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.