Päivän kuvat: Juhannusaattoiltaa Vantaanjoen varsilla Helsingissä 2012

Päivän kuvina julkaisen tällä kertaa yhden päivän myöhässä eli Juhannuspäivänä sarjan kuvia, jotka napsin pyöräretkellä Juhannusaatton viettoon valmistautuvassa Helsingissä ja erityisesti Vantaan joen varsilla Tuomarinkylästä Vanhankaupunginlahdelle asti. Aika lailla odotusteni vastaisesti joen varsilla oli varsin runsaasti ihmisiä liikkeellä, olihan myöhäinen iltapäivä todella kaunis ja lämmin.

Pyöräretken aikana todistimme vaimoni kanssa, miten ihmiset uivat, katselivat luontoa, pyöräilivät ja grillasivat monin paikoin Vantaan rannoilla makkaraa tai muuta maistuvaa. Mutta kyllä kaupungistamme löytyy myös suuria alueita, joissa ihmisiä ei juuri tapaa, ei ainakaan Juhannusaattona. Esimerkiksi käyköön upea Vanhakaupunginlahden luonnonsuojelualue tai Viikin varsin laajat pellot.

Kuten kuvat osoittavat, Stadissakin voi viettää Juhannusaattoa melkein kuin missä tahansa maaseudulla.

Toivotan omasta puolestani kaikille tätä katsoville: Hauskaa Juhannuspäivää!

Rakastaa-ei-rakasta

Kuva 1 / 17

Juhannusaatto on tietysti myös rakastetun löytämisen aikaa. Päivänkakkara kotipihalla voisi ratkaista rakastaako hän vai ei.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.