Terveisiä Lontoosta 2012 olympialaisten jälkeen

olympic rings in tower bridge wait for paralympicsVietin muutaman päivän Lontoossa heti 2012 olympialaisten jälkeen. Kuvia tuli tällä kertaa paljon, myös siksi, että oli hauska tarkastella kaupungin muutosta olympialaisten ansiosta ja jälkeen. Ennen tätä käyntiä olen käynyt kymmeniä kertoja Lontoossa aina vuodesta 1976 alkaen, ja viimeksi ennen tätä käyntiä vajaat seitsemän vuotta sitten.

Muutokset ovat osin todella merkittäviä ja selvästi parempaan suuntaan: kaupunkilaiset pyöräilevät ja hölkkäävät aivan eri tavalla kuin ennen, kaupunki on siistiytynyt ja erityisesti Thames-joen etelärannan kävelyalueet sekä asunnot ja nähtävyydet ovat todella mukavia. Mutta paljon entistä hyvää on entisellään: musikaalit ovat maailman ehdotonta huippua, pubit aivan yhtä vilkkaita kuin ennenkin ja vanhat nähtävyydet aivan yhtä vaikuttavia kuin ennenkin. Todella hieno kaupunki käydä useammankin kerran! Vilkaisepa kuvasarja klikkaamalla kuvaa tai tästä!

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.