Uudistin sivustoni ulkoasun

Tänään sain kohtalaisen pitkän pohdinnan jälkeen valmiiksi uudistetun ulkoasun sivustolleni. Työssä on auttanut ThemeFrame -ohjelmisto, jonka vielä beta-vaiheessa olevalla versiolla pystyy tekemään erilaisia asioita sivusuunnittelussa täysin ilman perinteistä ohjelmointia.

Täydennys 24.5.2012: ThemeFrame-ohjelmistosta on nyt jakelussa virallinen 1.2.-versio, jota käyttäen olen tehnyt viimeiset uudistukset: otsikkopalkki on nyt koko selaimen levyinen ja pysyy paikoillaan sivun yläreunassa myös alaspäin rullattaessa. Siirsin myös valikkonauhat tuohon yläpalkkiin, jotta eri kohdista olisi helppo päästä muihin sivuston osiin.

Toivottavasti uusi ulkoasu kuvaa aikaisempaa paremmin tämän sivustoni ja blogien luonnetta: kyse on valokuvista ja matkailusta. Molempiin laitan jatkuvasti uutta sisältöäkin, muun muassa maasivuilleni olen laittanut taas uuden maan (Kypros), ja pian tulee lisää.

Kevätterveisin – ja kommentoi ihmeessä tätä uudistusta!

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.