Välilehdet WP-sivuille – loistava plugin WP UI nyt käytössäni

Sain muutama päivä sitten vinkin WordPressin lisäosasta, jolla WP-sivuille saa vihdoin välilehtiä. Nyt tuo WP UI – Tabs, Accordion, sliders for WordPress -plugin on käytössäni, aluksi vain yhdellä sivulla (kuvagalleria).

Tämä lisäosa tarjoaa sivujen suunnitteluun niin paljon uusia ratkaisuja, että saatan uudistaa koko sivustoni toimimaan perinteisten WP-valikkojen sijaan välilehtirakenteella. Uudistus on kuitenkin sen verran suuri jo tämänkin kokoisella sivustolla, että ennen toteuttamista teen vielä pienimuotoisempia kokeiluja eri sivuilla.

Joka tapauksessa kiitokset tämän pluginin toteuttaja Kavinille jo nyt – tällaista käyttöliittymäparannusta WP on kaivannut!

HUOM: nykyisellä sivujeni ulkoasulla en enää pidä tätä lisäosaa tarpeellisena, eikä se toimi erityisen hyvin NextGEN Gallery -lisäosalla ylläpidetyillä kuvasivustoilla, joissa välilehdillä oli eri aihealueiden gallerioita.

Kirjoita kommentti

Voit käyttää näitä HTML-tägejä:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kommenttisi tulee näkyviin, kun admin on hyväksynyt yhden kommenttisi.

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.